Aanmelden

Bekijk het stappenplan van de sollicitatie hiernaast voor een goed beeld van het selectieproces. Heb jij wat er nodig is voor de Nedec Academy? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  • Let op: minimaal Mbo-4

Stappenplan

1. Sollicitatie

Graag ontvangen wij van jou een sollicitatie waarin beschreven wordt waarom juist jij deze uitdaging aan wil gaan! Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

2. Telefonische kennismaking

Wij willen je graag beter leren kennen. Daarom zullen wij eerst telefonisch contact hebben om je wensen te bespreken en vragen te beantwoorden.

3. Persoonlijk gesprek

Is er van beide kanten een goede match? Dan willen wij je graag persoonlijk spreken. Wij vinden het belangrijk dat je de Nedec Academy goed leert kennen en de sfeer komt proeven. We bespreken waarom jij je graag wil ontwikkelen en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen.

4. Competentietest

Graag willen wij samen met jou ontdekken waar je talenten liggen. Nedec Academy biedt jou de kans om een drietal testen te maken om een compleet beeld te geven waar je kansen liggen! Dit gebeurt aan de hand van de zogeheten internationale BIG5 test.

5. Bespreken uitkomsten test en ontwikkelingsplan

De uitkomsten van de test zullen wij persoonlijk met je bespreken. Wij onderzoeken of de uitkomsten overeenkomen met je eigen beeld. Daarnaast zullen wij inzichtelijk brengen wat de toekomst voor jou bij Nedec Academy kan zijn door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

6. Gesprek opdrachtgever

Blijkt dat jij een match bent met het opgestelde  profiel en pas je in ons team? Dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever! Natuurlijk ben je voor die tijd helemaal klaargestoomd om een goede indruk achter te laten.

7. Arbeidsvoorwaarden

Heb je een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de opdrachtgever en mag je aan de slag! Dan rest alleen nog het gesprek omtrent de arbeids- en studievoorwaarden, maar daar komen wij zeker wel uit.

8. Welkom bij Nedec

Ben jij de topper die de strenge selectieprocedure is doorgekomen? Wij zullen je met open armen ontvangen bij Nedec en zorgen dat je een leuke introductie krijgt binnen het team.

Je bent nu een Nedec Academy Professional!