Nieuwsbericht - 17 mrt 2018

Audit en NEN certificering

Nedec
Je bent hier: Nedec > Nieuws > Audit en NEN certificering
Op 9 maart jongstleden was het weer zover: De jaarlijkse door bureau Cicero uitgevoerde audit.
Het gaat dan om onder andere dossiercontroles en dan met name de contracten, overeenkomsten met ZZP‘ers, verlengingen, ID’s en dergelijke, waarbij dit keer ook de aansluiting naar de wetgeving met betrekking tot de privacy (AVG) deels al werd meegenomen. Daarnaast werd er ook gekeken naar de aansluitingen met de loonadministratie, afdrachten aan de belastingdienst, sociale lasten en facturatie.
Al in de loop van de dag kregen de terugkoppeling dat de controles goed waren en we wederom een jaar NEN 4400-1 gecertificeerd zullen zijn bij de Stichting Normering Arbeid.
Los van het feit dat dit essentieel is om bij de NBBU aangesloten te blijven, is het voor ons ook altijd weer een moment waarop extern wordt vastgesteld dat we de zaken goed op orde hebben.
Kortom een prima resultaat waarbij we het compliment kregen dat we het ook prima voorbereid hadden.

Mensen doen zaken met mensen

En daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Afspraak is afspraak en, waar nodig, betrekken wij je bij het proces. Iedere business unit heeft een eigen aanspreekpunt, zodat je altijd met een bekende in gesprek gaat.

Toon meer