Nedec Banken & Verzekeringen

Een vak apart

Wij begrijpen dat deze branche een mooie business is die continu in beweging is. Met onze jarenlange ervaringen in de banken en verzekeringen hebben we snel inzicht in de behoefte van een organisatie; van bank en verzekeraar tot assurantiekantoor tot intermediair.

  • Dienstverband

  • Regio

  • Opleidingsniveau

  • Niveau

  • Uren per week

Filter

  • Dienstverband

  • Regio

  • Opleidingsniveau

  • Niveau

  • Uren per week

Passende vacatures

Senior Business Controller – Utrecht

Introductie Als senior business controller acteer je als een belangrijke linking pin tussen de business en Finance en heb jij een belangrijke sleutelrol. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan de strategie en bent het financiële geweten van de bank.

Secretaris – Jurist – Den Haag

Introductie Dit mooie bedrijf is het laagdrempelige en deskundige klachteninstituut waar consumenten en kleinzakelijke ondernemers terecht kunnen met klachten over financiële producten of diensten. 

Administratief Beheer Onderhoudscontracten – Nieuwegein

Introductie Een internationaal automerk is per direct op zoek naar meerdere collega’s voor het administratieve beheer van de onderhoudscontracten. Dit betekent dat jij alle onderhoudscontracten gaat beheren in de verschillende systemen. Het bedrijf is gevestigd tussen Utrecht en Den Bosch.

Commercieel Adviseur Particulieren – Enschede

Introductie Voor een bedrijf in het verzekering en intermediair werkgebied ben ik opzoek naar een Commercieel Adviseur Particulieren. Je bent klantgericht, commercieel, communicatief en sociaal vaardig. Je wilt je blijven ontwikkelen en bent een enthousiast en positief persoon. Je bent […]

Interim Professional banken – Landelijk

Introductie Nedec is de langst bestaande detacheerder die professionals inzet voor de branche banken en verzekeraars.

Hypotheek Specialist – Nuenen

Introductie Voor onze opdrachtgever, een groeiende serviceprovider binnen de verzekeringswereld, zijn wij per direct opzoek naar een hypotheekspecialist die met zijn ervaring en expertise het team van hypotheekprofessionals komt versterken.

MBFS Vacature Administratief Medewerker Operations – Nieuwegein

Introductie Werken bij dit mooie bedrijf betekent werken voor een A-merk, daarbij horen top medewerkers en managers! Dit bedrijf is een ambitieuze organisatie en wil in alles wat zij doet de beste zijn. Dit bedrijf is onderdeel van een internationale […]

Adviseur Financiële Planning – Nuenen

Introductie Voor een intermediair in de regio Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een Binnendienst Adviseur Financiële Planning. Het bedrijf heeft als doel haar klanten op een eerlijke en professionele manier financiële zekerheid te bieden. De focus ligt […]

Credit Administrator / Medewerker Kredietadministratie – Nieuwegein

Introductie Werken bij dit bedrijf betekent werken voor een A-merk, daarbij horen top medewerkers en managers! Dit succesvolle bedrijf is een ambitieuze organisatie en wil in alles wat zij doet de beste zijn. Dit bedrijf is onderdeel van het internationale […]

Samen met de wereld

Bij Nedec zoeken we altijd een goede klik, zowel professioneel als persoonlijk. Het doel van onze specialisten is om het juiste karakter te vinden voor jouw organisatie. Deze medewerkers worden gescreend met PeopleXCheck, zodat we zeker weten dat de medewerker over de juiste vaardigheden beschikt. Daarbij bieden wij, in samenwerking met dochterbedrijf Consis Academie, Wft-opleidingen en Permanente Educatie aan. Zo kunnen wij onze mensen altijd om- of bijscholen om aan jouw wensen te voldoen.

Thomas, CDD Analist

“Na een tijdje zonder baan gezeten te hebben werd ik met veel enthousiasme door Nedec benaderd voor een leuke CDD functie bij de Rabobank. Het duurde dan ook niet lang voordat ik aan de slag ging als CDD analist, mede dankzij het snelle schakelen van Nedec tussen mij en de opdrachtgever.

Nu een jaar later, kan ik zeggen dat het enthousiasme en het snelle schakelen het gehele jaar is doorgetrokken. We hebben elkaar altijd snel kunnen vinden als er iets besproken moest worden en er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd vanuit Nedec. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en hierdoor kom je als werknemer niet voor verassingen te staan. Dit maakt Nedec gewoon een zeer prettige en betrouwbare werkgever, zeker een aanrader!”

Esmee, CDD Analist

“Toen ik via een vriendin van Nedec hoorde, werd ik dezelfde dag al gebeld om het proces van de sollicitatie door te nemen. Ik werd tijdens het voorstellen bij de opdrachtgever goed begeleid en voorbereid op de gesprekken. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten. Ook tijdens mijn dienstverband kon ik met mijn vragen goed terecht bij Jurgen. Al met al, een goede start van mijn carrière!”

Pamela, Adviseur Particulieren

“Nedec is een ontzettend leuk detacheringsbureau. De recruiters zijn betrokken bij je stappen. Met regelmaat een goed gesprek. Er wordt vooruitgedacht. Met de feestdagen wordt je niet vergeten. Ik heb met veel plezier via Nedec gedetacheerd gezeten en zou ze iedereen aanbevelen!”

Selina, Adviseur Bedrijven

“Ik heb 1 jaar voor Nedec morgen werken. Ik had het gevoel dat ik altijd mijn ding kwijt kon zowel positief als negatief. Zodra er wat aan de hand was, werd er naar mij geluisterd en werd het vrijwel direct opgelost. Nedec is een betrouwbare organisatie en altijd eerlijk en transparant richting zijn medewerkers/collega’s. Dit ervaarde ik als zeer prettig. Het enthousiasme bij bijvoorbeeld een promotie of behalen van een wft vond ik ook erg bijzonder, dan vierden we echt even een klein feestje! Mooi dat Nedec dan zo betrokken was bij jouw ontwikkeling. Na een jaar op contract gekomen bij de Rabobank maar ik kijk nog altijd terug op een fijne samenwerking!”

Emiel, Medewerker Hypotheekadvies

“Ik heb anderhalf jaar gewerkt via Nedec. Dit is mij uitstekend bevallen. Voordelen van Nedec zijn de eerlijkheid, betrouwbaarheid en de transparantie bij bijvoorbeeld contracten. Daarnaast kon ik mijn vaste contactpersoon Jurgen altijd bereiken. Als specialist in de bancaire sector voorzag hij mij van goed advies.”

Chris, Acceptant Verzekeringen

''Eind april werd ik benaderd door Frank Lucas van Nedec met de vraag of ik beschikbaar was voor een opdracht. Het werd een enthousiast gesprek en toen bleek dat het om een opdracht is Assen ging – ik woon in Dokkum - was de keuze helemaal niet moeilijk meer.

Frank heeft zijn uiterste best gedaan om de opdrachtgever ervan te overtuigen dat ik de juiste persoon voor de opdracht was, ondanks het feit dat ik niet de gevraagde uren kon leveren. Dat is hem prima gelukt!

Tijdens de looptijd van de opdracht heb ik uitstekende ervaringen met Nedec opgedaan: Frank is een heel prettig persoon en de administratie is dik in orde. Ik hou graag met Nedec contact.

Daphne, Vermogensbeheerder

''Één stapje verder denken en écht persoonlijk contact. Dat is Nedec!''

Max, Beleggingsadviseur

''Als starter op de arbeidsmarkt kwam ik bij Nedec terecht. In de afgelopen twee jaar heb ik veel geleerd en heb ik Nedec als zeer prettige werkgever ervaren. Het contact met Jurgen is altijd goed en laagdrempelig geweest. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging werd er met mij meegedacht en had ik snel een nieuwe opdracht! Kortom: een aanrader!''

Branches waarin we werkzaam zijn