Nedec Banken & Verzekeringen

Een vak apart

Wij begrijpen dat deze branche een mooie business is die continu in beweging is. Met onze jarenlange ervaringen in de banken en verzekeringen hebben we snel inzicht in de behoefte van een organisatie; van bank en verzekeraar tot assurantiekantoor tot intermediair.

  • Dienstverband

  • Regio

Filter

  • Dienstverband

  • Regio

Passende vacatures

Klantadviseur Limburg

Banken & Verzekeringen
Limburg
Vast
Ambieer jij een commerciële en ondernemende functie met vrijheid en ruimte voor ontwikkeling? Weet jij daarbij een klant enthousiast te maken voor jouw bedrijf? Dan is dit jouw ideale functie!

Hypotheekadviseur

Banken & Verzekeringen
Zuid-Holland
Vast
Jij bent een ervaren Hypotheekadviseur en toe aan een mooie vervolgstap in jouw carrière. Jij zoekt een uitdaging met doorgroeimogelijkheden. Herken je jezelf? Lees dan verder!

Brand/Varia Product Specialist

Banken & Verzekeringen
Zuid-Holland
Vast
Ben jij enthousiast en bruis jij van de ideeën om het product portfolio van deze groeiende serviceprovider in de regio Rotterdam te verbeteren? Dan is dit jouw kans!

Acceptant schade zakelijk

Banken & Verzekeringen
Drenthe
Overijssel
Vast
Voor één van onze relaties, een middelgroot, zeer gedegen en succesvolle financiële dienstverlener in het oosten van het land. Zijn wij op zoek naar een Acceptant schadeverzekeringen.

Commerciële Beleggingsadviseur (3)

Banken & Verzekeringen
Noord-Holland
Vast
Voor onze opdrachtgever, een mooie vermogensbeheerder in de directe omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar 3 beleggingsadviseurs, junior of medior profiel.

Adviseur particulieren

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Tijdelijk
Als commercieel adviseur binnendienst Regiobank ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) Regiobank relaties. Je behandelt dus inkomende telefonische vragen van potentiële en bestaande relaties van de Regiobank.

Business Controller

Banken & Verzekeringen
Utrecht
Vast
Zoek jij een functie met veel ruimte voor eigen initiatieven? Krijg je energie van het samenwerken met verschillende afdelingen, procesoptimalisatie en heb je goede kennis van Excel? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Senior Credit Analyst

Banken & Verzekeringen
Utrecht
Vast
Ben jij cijfermatig en analytisch aangelegd, maar hak jij ook zelf knopen door? Solliciteer dan direct op deze schitterende uitdaging!

Commercieel medewerker binnendienst zakelijke verzekeringen

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan en een nieuwe uitdaging en is het jouw passie om klanten uitstekend te helpen? Dan zoeken wij jou!

Directeur Vermogensbeheer

Banken & Verzekeringen
Noord-Holland
Tijdelijk
De directeur gaat vanuit zijn netwerk bouwen aan een vestiging die moet gaan uitgroeien naar 10 tot 15 medewerkers. De vorming van het team ligt grotendeels binnen de verantwoording van de directeur. Naarmate er meer medewerkers worden aangetrokken moet er een ondernemingsgerichte werksfeer ontstaan waarbij het heel prettig is om te werken.

Samen met de wereld

Bij Nedec zoeken we altijd een goede klik, zowel professioneel als persoonlijk. Het doel van onze specialisten is om het juiste karakter te vinden voor jouw organisatie. Deze medewerkers worden gescreend met PeopleXCheck, zodat we zeker weten dat de medewerker over de juiste vaardigheden beschikt. Daarbij bieden wij, in samenwerking met dochterbedrijf Consis Academie, Wft-opleidingen en Permanente Educatie aan. Zo kunnen wij onze mensen altijd om- of bijscholen om aan jouw wensen te voldoen.

Esmee, CDD Analist

“Toen ik via een vriendin van Nedec hoorde, werd ik dezelfde dag al gebeld om het proces van de sollicitatie door te nemen. Ik werd tijdens het voorstellen bij de opdrachtgever goed begeleid en voorbereid op de gesprekken. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten. Ook tijdens mijn dienstverband kon ik met mijn vragen goed terecht bij Jurgen. Al met al, een goede start van mijn carrière!”

Pamela, Adviseur Particulieren

“Nedec is een ontzettend leuk detacheringsbureau. De recruiters zijn betrokken bij je stappen. Met regelmaat een goed gesprek. Er wordt vooruitgedacht. Met de feestdagen wordt je niet vergeten. Ik heb met veel plezier via Nedec gedetacheerd gezeten en zou ze iedereen aanbevelen!”

Branches waarin we werkzaam zijn