Nedec Banken & Verzekeringen

Een vak apart

Wij begrijpen dat deze branche een mooie business is die continu in beweging is. Met onze jarenlange ervaringen in de banken en verzekeringen hebben we snel inzicht in de behoefte van een organisatie; van bank en verzekeraar tot assurantiekantoor tot intermediair.

  • Dienstverband

  • Regio

Filter

  • Dienstverband

  • Regio

Passende vacatures

Junior accountmanager zakelijk verzekeringen

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Ben jij een commerciële topper uit het oosten die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Hypotheekadviseur

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Tijdelijk
Wij zijn op zoek naar een hypotheekadviseur in de regio Overijssel, denk jij het juiste profiel te hebben? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Commercieel Ondersteuner Particulieren

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Gelderland
Tijdelijk
Voor een opdrachtgever in de provincies Overijssel/Gelderland zoeken wij een Commercieel Ondersteuner Particulieren. Ben jij nou de spin in het web waar onze klant naar op zoek is?

Hypotheek Adviseur

Banken & Verzekeringen
Utrecht
Tijdelijk
Heb jij ervaring met adviesrapporten schrijven, en haal jij voldoening uit de klant te helpen? Dan zijn wij opzoek naar jou!
1 3 4 5

Samen met de wereld

Bij Nedec zoeken we altijd een goede klik, zowel professioneel als persoonlijk. Het doel van onze specialisten is om het juiste karakter te vinden voor jouw organisatie. Deze medewerkers worden gescreend met PeopleXCheck, zodat we zeker weten dat de medewerker over de juiste vaardigheden beschikt. Daarbij bieden wij, in samenwerking met dochterbedrijf Consis Academie, Wft-opleidingen en Permanente Educatie aan. Zo kunnen wij onze mensen altijd om- of bijscholen om aan jouw wensen te voldoen.

Esmee, CDD Analist

“Toen ik via een vriendin van Nedec hoorde, werd ik dezelfde dag al gebeld om het proces van de sollicitatie door te nemen. Ik werd tijdens het voorstellen bij de opdrachtgever goed begeleid en voorbereid op de gesprekken. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten. Ook tijdens mijn dienstverband kon ik met mijn vragen goed terecht bij Jurgen. Al met al, een goede start van mijn carrière!”

Pamela, Adviseur Particulieren

“Nedec is een ontzettend leuk detacheringsbureau. De recruiters zijn betrokken bij je stappen. Met regelmaat een goed gesprek. Er wordt vooruitgedacht. Met de feestdagen wordt je niet vergeten. Ik heb met veel plezier via Nedec gedetacheerd gezeten en zou ze iedereen aanbevelen!”

Branches waarin we werkzaam zijn