Nieuwsbericht - 15 jan 2018

Even voorstellen: Charlotte Otto

Banking
Je bent hier: Nedec > Nieuws > Even voorstellen: Charlotte Otto

Per 2 januari ben ik werkzaam als Junior Consultant bij Nedec! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan Windesheim (HRM). Hier heb ik veel kennis opgedaan die zeker goed van pas komt in mijn nieuwe functie.
Ik zal binnen Nedec een onderdeel zijn van de Unit Banking en zal Unit Manager Arnold Poortman gaan ondersteunen.
Wie ben ik? Ik ben 26 jaar oud en woon in het centrum van Hattem, hier woon ik samen met mijn vriend Milo. Samen hebben wij een gezamenlijke passie; golf. Hier zijn wij de meeste weekenden erg druk mee waarbij ik vanaf april ook mee zal spelen in de competitie.
Daarnaast houd ik veel van leuke series kijken, waar ik nu in de winter weer iets meer tijd voor heb.
Ik zie de functie als consultant als een stap die goed aansluit op mijn studie en wensen, ik heb dan ook erg veel zin om volop aan de slag te gaan!
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via: charlotte@nedec.nl of via 038-4239742.

Mensen doen zaken met mensen

En daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Afspraak is afspraak en, waar nodig, betrekken wij je bij het proces. Iedere business unit heeft een eigen aanspreekpunt, zodat je altijd met een bekende in gesprek gaat.

Toon meer