Nieuwsbericht - 1 dec 2017

Even voorstellen: Johan Windhorst

Young
Je bent hier: Nedec > Nieuws > Even voorstellen: Johan Windhorst

Per 1 december ben ik gestart bij Nedec als consultant voor (Young) Nedec. De afgelopen 8,5 jaar heb ik voor Rabobank gewerkt waarvan de laatste 6,5 jaar als teamleider/teamcoach, maar vond het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Wie ben ik? Ik ben 36 jaar, woon 2 jaar in Ermelo en ben sinds 1,5 jaar getrouwd met Eva. In m’n vrije tijd sport ik (sportschool of lekker buiten hardlopen), ben ik graag op citytrip, lees ik een goed boek, kijk ik Netflix, drink ik een borrel met vrienden of klus ik in ons huisje.
Ik zie de functie consultant als een mooie vervolgstap in mijn loopbaan en een prachtige kans om mee te groeien met de ambities van Nedec. Graag ontmoet ik jullie in de komende tijd om jullie beter te leren kennen! Mocht je meer over mij willen weten of verder vragen hebben dan kan je mij bereiken via johan@nedec.nl of 06-23998213.

 

 

Mensen doen zaken met mensen

En daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Afspraak is afspraak en, waar nodig, betrekken wij je bij het proces. Iedere business unit heeft een eigen aanspreekpunt, zodat je altijd met een bekende in gesprek gaat.

Toon meer