Nieuwsbericht - 20 nov 2017

Masterclass bedrijfsetiquette

Young
Je bent hier: Nedec > Nieuws > Masterclass bedrijfsetiquette

Je bent jong, je hebt een HBO of WO diploma op zak en je bent nog niet zo lang aan het werk. Je bent uitgenodigd voor het kerstdiner van je werk, al je leeftijdsgenoten zitten aan 1 tafel maar jouw naamkaartje is nergens te bekennen. Jij blijkt de werknemer van het jaar te zijn en je mag plaatsnemen aan tafel bij de directie. Naast je bord liggen allerlei soorten en maten bestek die in jouw besteklade niet misstaan. Het zweet breekt je uit want hoe heurt het eigenlijk?

De young professionals van Nedec hebben antwoord gekregen op deze vraag tijdens de Masterclass Bedrijfsetiquette. Door etiquette expert Jan Jaap van Weering zijn de young professionals op een interactieve en laagdrempelige  manier gecoacht op de do’s en don’ts op de werkplek. Na de workshop was het tijd voor het etiquettediner.  De avond werd afgesloten met een etiquettetoets, deze werd gewonnen door Wilco Boerman. Het was een geslaagde dag!

 

Mensen doen zaken met mensen

En daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Afspraak is afspraak en, waar nodig, betrekken wij je bij het proces. Iedere business unit heeft een eigen aanspreekpunt, zodat je altijd met een bekende in gesprek gaat.

Toon meer