Nedec werkt thuis

Vanaf dinsdag 17 maart werkt Nedec bijna volledig vanuit huis in verband met de corona uitbraak in Nederland. Ons vaste telefoonnummer is doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. U kunt uw contactpersoon het beste op onderstaande nummer(s) bereiken:

Jurgen Kroes: 06-5164 2475

Bert Groen: 06- 1811 8823

Jetse van de Grootevheen: 06- 1243 7466

Jan Nederpel: 06- 5156 5418

Debby Letsch: 06- 1097 0869

Middels deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Nedec.

Ook interessant

Voordelen van detachering

Voordelen van detachering

Je bent (bijna) klaar met je studie en er klaar voor om de wereld van de financiële dienstverlening in te gaan. Het is een spannende tijd, al helemaal als je nog niet weet waar je aan toe bent. Je hebt tijdens je studie vast wel bijbanen gehad maar een fulltime baan...

Lees meer

Samen met de wereld

Bij Nedec zoeken we altijd een goede klik, zowel professioneel als persoonlijk. Het doel van onze specialisten is om het juiste karakter te vinden voor jouw organisatie. Deze medewerkers worden gescreend met PeopleXCheck, zodat we zeker weten dat de medewerker over de juiste vaardigheden beschikt. Daarbij bieden wij, in samenwerking met dochterbedrijf Consis Academie, Wft-opleidingen en Permanente Educatie aan. Zo kunnen wij onze mensen altijd om- of bijscholen om aan jouw wensen te voldoen.

Branches waarin we werkzaam zijn