Nieuwsbericht - 8 apr 2020

Nieuwsbrief april

Nedec
Je bent hier: Nedec > Nieuws > Nieuwsbrief april

Je leest de nieuwsbrief van Nedec. In de nieuwsbrief lees je de laatste ontwikkelingen binnen de financiële markt en binnen Nedec. De nieuwsbrief zal aan het begin van elk kwartaal verstuurd worden.

 

Nedec werkt thuis

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Nedec werkt vanwege de corona uitbraak in Nederland vanuit huis. Op deze wijze zijn wij niet langer enkel gevestigd in Zwolle, maar hebben wij 8 nieuwe vestigingen.

Ondanks dat wij thuis werken gaat alles gewoon door. Je kan jouw contactpersoon bereiken via zijn/haar mobiele nummer. Je kan ook bellen met het vaste telefoonnummer, deze is doorgeschakeld naar een collega die jou kan helpen.

Uiteraard wensen we jou, jouw naasten en geliefden erg veel succes en sterkte toe in deze lastige periode. Samen slaan we ons er door heen en kijken we uit naar het moment dat alles weer richting ‘normaal’ gaat.

 

Nieuwe medewerkers

Jetse:

Mijn naam is Jetse van de Grootevheen, sinds 3 februari 2020 ben ik Recruiter binnen het team van Nedec. Hier pak ik vooral de aanvragen van de Rabobank op. Ik benader toekomstige collega’s om zo achter hun wensen te komen. Dit doe ik met een vacature in gedachten of vanuit pure interesse om zo later een geschikte vacature te vinden.
Ik heb HRM gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen en op dit moment ben ik woonachtig in Hattem, waar ik voor mijn studietijd ook al woonde. Ik houd ervan om te fietsen en in de winter ga ik graag schaatsen.

Ik geloof in het creëren van een ultieme match tussen kandidaat en vacature. Eentje waarbij de wensen van beide partijen uitkomen. Deze ultieme match hoop ik vaak te kunnen vinden tijdens mijn tijd bij Nedec.
Mocht je nog meer van me willen weten of geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, dan ben ik middels onderstaande gegevens te bereiken: 06 12 43 74 66 of stuur een mail naar: jetse@nedec.nl.

Luca:

Ik ben Luca Lassche, 19 jaar oud en wonend in het pittoreske Blokzijl. In het dagelijks leven ben ik voornamelijk te vinden met vrienden en op het badmintonveld. Voor mijn opleiding Human Resource Management aan het Windesheim mag ik een stage lopen. Begin februari begon mijn avontuur als stagiair daarom bij Nedec. De eerste dag was voornamelijk wennen aan de omgeving, de werkzaamheden en de systemen. Gelukkig lieten ze me rustig rondkijken en kon ik beginnen wanneer ik hier zelf klaar voor was. Inmiddels heb ik veel verantwoordelijkheden gekregen die ervoor zorgen dat ik optimaal kan functioneren en dat ik echt betrokken word binnen het team. Ik ervaar dit als zeer prettig. Projecten waar ik momenteel mee bezig ben zijn: het CRM-pakket, het CDD-traject en het maken van een vacature overzicht. Doordat we tegenwoordig te maken hebben met het coronavirus is het soms erg lastig om contact te behouden en werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Gelukkig proberen mijn collega’s me in zoveel mogelijk dingen te betrekken wat ervoor zorgt dat ik elke dag weer gemotiveerd en gedreven te werk kan gaan.

 

Openingstijden Nedec

Zoals je weet staat het voorjaar richting de zomer weer bol van de feestdagen. Dit zijn dagen waarop Nedec niet geopend is. Onderstaand zijn de verschillende dagen in te zien:

• Tweede Paasdag: maandag 13 april
• Koningsdag: maandag 27 april
• Bevrijdingsdag: dinsdag 5 mei
• Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei
• Tweede Pinksterdag: maandag 1 juni

 

Nedec en Consis Academie

Zoals je misschien wel weet heeft Nedec een samenwerking met Consis Academie.
Consis academie gebruikt een handige online leeromgeving om cursisten te voorzien van Wft-, PE- en PA-modules. Je kan het lesmateriaal ook bestellen, zodat je een fysiek lesboek ontvangt.

Nedec kan op deze manier haar werknemers voorzien van de gewenste Wft’s, om op deze manier up-to-date te blijven of om door te groeien.

Mocht je graag een nieuwe Wft-module willen volgen neem dan contact op met je consultant, deze bespreekt graag je wensen en de mogelijkheden met je! Er zijn wel enkele regels voor het volgen van een Wft-opleiding, maar hier kan je consultant je meer over vertellen!

Neem voorafgaand aan dit gesprek gerust een kijkje op de website van Consis.

Mensen doen zaken met mensen

En daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Afspraak is afspraak en, waar nodig, betrekken wij je bij het proces. Iedere business unit heeft een eigen aanspreekpunt, zodat je altijd met een bekende in gesprek gaat.

Toon meer