Nieuwsbericht - 31 jan 2019

Ontmoet: Harm Kamps

Nedec
Je bent hier: Nedec > Nieuws > Ontmoet: Harm Kamps

Nedec is een persoonlijk bedrijf, wij willen al onze specialisten dus ook persoonlijk leren kennen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen Nedec verhaal. Vandaar dat we Harm Kamps hebben gevraagd om een leuk blog te schrijven, wat we kunnen delen met de rest van de Nedec-familie. 

 

Mijn naam is Harm Kamps en ik ben nu circa 2,5 jaar bij Nedec in dienst als Interim Professional.

In deze tijd ben ik werkzaam geweest bij verschillende Rabobanken en Florius Hypotheken/ABN AMRO.

Het verhaal is begonnen in 2015/2016 toen ik in dienst was bij de Rabobank en het vooruitzicht werd geschetst voor de wijzigingen bewegende naar het RKS.

In de situatie die op dat moment aanwezig was zag ik geen mogelijkheid om door te groeien en heb ik mijn CV beschikbaar gezet op een Nationale Vacaturebank/Monsterboard om zodoende in contact te komen met een detacheerder. Het is nog zwak uitgedrukt om te zeggen dat dit tot resultaat heeft geleid. Binnen enkele dagen ben ik veelvoudig gebeld door meerdere partijen om in contact te komen betreffende de mogelijkheden.

Om een overzicht te krijgen, er zijn uiteindelijk 6 partijen gekozen om mee in gesprek te gaan en Nedec is hieruit als beste overgebleven.

De persoonlijke benadering waarmee Nedec te werk gaat , de energie en motivatie die wordt overgedragen aan medewerkers heeft er toe geleid dat ik op 1 september 2016 mijn contract heb getekend.

Aan het begin van mijn eerste opdracht werden mijn gedachten over Nedec als goede keuze bevestigd. Nadat ik te horen kreeg dat er een functie open stond bij een lokale Rabobank, is deze informatie doorgespeeld naar mijn contactpersoon die direct tot actie is overgegaan. Deze vorm van toewijding en vertrouwen heeft zich verder geuit door de opvolgende opdrachten.

De afgelopen 2,5 jaar heb ik Nedec als een uitstekende werkgever ervaren. Wanneer er mogelijkheden zich voordoen wordt er altijd in gesprek getreden om te bespreken of de situatie passend is en wat Nedec voor je kan doen. Hierbij wordt er in oplossingen gedacht en de mogelijkheid geboden voor onder andere opleidingen, hotelovernachtingen en een leaseauto om te voorzien in de behoefte die aanwezig is.

Als blijk van waardering zou ik graag Nedec willen bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en deze ook in de toekomst zeker voort te zetten.

Harm Kamps

Mensen doen zaken met mensen

En daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Afspraak is afspraak en, waar nodig, betrekken wij je bij het proces. Iedere business unit heeft een eigen aanspreekpunt, zodat je altijd met een bekende in gesprek gaat.

Toon meer