Nedec Banken & Verzekeringen

Een vak apart

Wij begrijpen dat deze branche een mooie business is die continu in beweging is. Met onze jarenlange ervaringen in de banken en verzekeringen hebben we snel inzicht in de behoefte van een organisatie; van bank en verzekeraar tot assurantiekantoor tot intermediair.

  • Dienstverband

  • Regio

Filter

  • Dienstverband

  • Regio

Passende vacatures

Bedrijfsadviseur Buitendienst

Banken & Verzekeringen
Noord-Holland
Zuid-Holland
Utrecht
Vast
Ben jij een gedreven relatiemanager en weet je met jou kennis van zakelijke verzekeringsproducten de klant blij te maken? Lees dan snel verder!

Adviseur particulieren

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Tijdelijk
Als commercieel adviseur binnendienst Regiobank ben je het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) Regiobank relaties. Je behandelt dus inkomende telefonische vragen van potentiële en bestaande relaties van de Regiobank.

Business Controller

Banken & Verzekeringen
Utrecht
Vast
Zoek jij een functie met veel ruimte voor eigen initiatieven? Krijg je energie van het samenwerken met verschillende afdelingen, procesoptimalisatie en heb je goede kennis van Excel? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Commercieel medewerker binnendienst zakelijke verzekeringen

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan en een nieuwe uitdaging en is het jouw passie om klanten uitstekend te helpen? Dan zoeken wij jou!

Commercieel ondersteuner particulieren

Banken & Verzekeringen
Gelderland
Vast
Ben jij op zoek naar een volgende stap in je loopbaan en een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Financieel adviseur

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Wij zijn op zoek naar een ervaren Financieel adviseur in de regio Twente, aarzel niet en solliciteer direct!

Adviseur klantcontactcentrum

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan en is het jouw passie om klanten uitstekend te helpen? Dan zoeken wij jou! Voor een opdrachtgever in de regio Twente zijn wij op zoek naar een Adviseur Klantcontactcentrum particuliere verzekeringen.

Financieel planner

Banken & Verzekeringen
Utrecht
Tijdelijk
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij voor diverse regio’s in het land op zoek naar ervaren Financieel Planners en allround Financieel Adviseurs.

Hypotheekadviseur

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Vast
Tijdelijk
Wij zijn op zoek naar een hypotheekadviseur in de regio Overijssel, denk jij het juiste profiel te hebben? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Commercieel Ondersteuner Particulieren

Banken & Verzekeringen
Overijssel
Gelderland
Tijdelijk
Voor een opdrachtgever in de provincies Overijssel/Gelderland zoeken wij een Commercieel Ondersteuner Particulieren. Ben jij nou de spin in het web waar onze klant naar op zoek is?

Samen met de wereld

Bij Nedec zoeken we altijd een goede klik, zowel professioneel als persoonlijk. Het doel van onze specialisten is om het juiste karakter te vinden voor jouw organisatie. Deze medewerkers worden gescreend met PeopleXCheck, zodat we zeker weten dat de medewerker over de juiste vaardigheden beschikt. Daarbij bieden wij, in samenwerking met dochterbedrijf Consis Academie, Wft-opleidingen en Permanente Educatie aan. Zo kunnen wij onze mensen altijd om- of bijscholen om aan jouw wensen te voldoen.

Esmee, CDD Analist

“Toen ik via een vriendin van Nedec hoorde, werd ik dezelfde dag al gebeld om het proces van de sollicitatie door te nemen. Ik werd tijdens het voorstellen bij de opdrachtgever goed begeleid en voorbereid op de gesprekken. Hierdoor wist ik wat ik kon verwachten. Ook tijdens mijn dienstverband kon ik met mijn vragen goed terecht bij Jurgen. Al met al, een goede start van mijn carrière!”

Pamela, Adviseur Particulieren

“Nedec is een ontzettend leuk detacheringsbureau. De recruiters zijn betrokken bij je stappen. Met regelmaat een goed gesprek. Er wordt vooruitgedacht. Met de feestdagen wordt je niet vergeten. Ik heb met veel plezier via Nedec gedetacheerd gezeten en zou ze iedereen aanbevelen!”

Branches waarin we werkzaam zijn